Rakkauden portti

Runoilija Riina69

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen meni jo,huominen ei ole vielä tullut. Siis elän juuri tässä päivässä!
 

‎"Rakkauden portti on raollaan.
En vaan tiedä,miten sinne mennä jaksankaan..
Kun yksin oon ja onneton,
Ken siellä mua jo ehkä vastassa on...?"

Yksinäinen kulkija portin avaa,
ja sydämelleen rauhan saa...

Selite: 
Yksinäisyys koskettaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmetelinkin sammaloitunutta takorautaa portin pielessä...tekee mieli tutkia ja raottaa

 

Käyttäjän kaikki runot