Kevät ja minä

Runoilija Riina69

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen meni jo,huominen ei ole vielä tullut. Siis elän juuri tässä päivässä!
 

Olen kuin toukka kotelossaan.
Paikat kireenä ja mieli menneessä.
Odotan kevättä,uutta alkua,uutta elämää..

Kuoriudun täysin uutena,uuteen elämään,uuteen suhteeseen.
Paljon vahvempana,kauniina ja valmiina rakastumaan!!!!!

Kevät tulee,niin tulen minäkin!!!! ♥

Selite: 
Aurinko tekee ihmeitä myös minuun...
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämäniloinen runo!
Onneksi olkoon synttärin johdosta!

kiva runo, hyvää mieltä :)

 

Käyttäjän kaikki runot