Sydänpuu

Runoilija Riina69

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen meni jo,huominen ei ole vielä tullut. Siis elän juuri tässä päivässä!
 

Haluisin olla kanssasi kuin puu,toisiimme kiinni kasvaneena.Yhteiset juuremme syvällä maassa. Yhdessä olisimme vahvoja,tuulen heiluttaessa meitä,sateen piiskatessa lehtiämme,lumen painaessa latvaamme . Olisimme yhtä,vuoden aikojen vaihtuessa,seisoisimme sylikkäin.

Selite: 
Kaipaan vahvaa suhdetta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot