Nimetön

Runoilija Riina69

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen meni jo,huominen ei ole vielä tullut. Siis elän juuri tässä päivässä!
 

"Kokosin elämäni palapeliä,pala palata.
Oli sopivia ja ei sopivia palasia..
Sain kuvaa muodostumaan ja näin jotain kaunista.
Kunnes palapeli hajosi palasiksi ja kuva elämästäni
hävisi edestäni ja haavekuva mielestäni.."

Itken koska haaveilin,itken koska välitin..
Mutta elän,koska päätin jaksaa!

Selite: 
Rakkaus satuttaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot