Juoksen puiden ali

Runoilija pug

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomenta.
 

Juoksen puiden ali
Ne venyttelevät verkkaan
syksyä kohti. Joku köynnös jo punastuu,
ajatuksianiko vai mitä:

Sinä siellä, heräsitkö siihen
että hiusteni varjo hipaisi nenääsi
Vai ensimmäiseen syysaurinkoon

Halusitko edes herätä jos unessa
olin sinussa kiinni ja näin silmissäsi vuoret
joilla vieläkin minua odotat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanattomaksi vetää tällainen teksti.

Todella hienoa. Suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot