a)

Runoilija pug

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomenta.
 

Kysyin kerran, millaista se on kun sisällä on
sanoja jotka eivät järjesty lauseeksi saakka,
jotka eivät määritä tilanteita tai tunteita

Kaikki on niin kaaoksessa että se kauempaa
alkaa näyttä järjestykseltä
(tuuleeko todella jos puut näyttävät
pysyvän paikallaan vaakasuorassa?)

Asiat ratkeavat aikanaan, kai rakkaus
on sama kuin elämä, vapaasti
määriteltävissä ja tavoiteltavissa ja

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot