Lähden etsimään runoa

Runoilija pug

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomenta.
 

Siitä on kauan kun viimeksi lähdin etsimään runoa
Kutsumaan kieltä kieputettavaksi
Tutustumaan tuntemattomiin tavuihin

Mitä minä nyt maalaisin
Keskellä ensimmäistä kesää
Sinun jälkeesi

Kaikki on erilaista, hiljaista
Muu soljuu eteenpäin kun runot jäävät rannalle

Ja jossain on solmu, jota ei saa auki
Mutta en enää löydä sitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot