Nimetön

Runoilija pug

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomenta.
 

Olin unohtanut kuinka valoisa on
hymy, joka syttyy syvemmällä
Olin jo melkein unohtanut sinut kun
halusit jotain lapsilta kiellettyä

Nauroin ääneen tai ehkä itkin
Ja jos jotain olisi kysytty
kaikkeen olisin vastannut kyllä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot