Flunssaruno

Runoilija pug

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomenta.
 

Nyt sinä, pieni tyttö, nouset sängystä.
Puet päälle, minihameen oikein, mutta paksut sukkahousut,
otat lusikallisen kalanmaksaöljyä
(siitä saa D-vitamiinia)
ja lähdet maailmalle syyssateeseen ja teet
osan velvollisuuksistasi tänään.

Tulet kotiin väsyneenä ja lämmität jotain
syötävää
ja katsot elokuvan, jos jaksat.
Katsot peiliin, jos jaksat, ja sanot sieltä tuijottaville
kalpeille kasvoille
Sinä, nuori neiti, parannut flunssasta tänään.

Ja kuin Meriluodon runon tyttö, lupaat luottaa sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva veto tykkään :)

Tosi hieno =)

 

Käyttäjän kaikki runot