Missä elokuvassa nyt ollaan

Runoilija pug

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomenta.
 

Joskus avaa oven ja kaikki on läsnä
aivan yhtäkkiä, niin ettei kahvia saa juoduksi

Joku jossain siivoaa - täällä on kaaos
Tätä sotkua ei kukaan järjestä, ei aakkosta,
luokittele surua nyt sitten, kipua, kaikkea laatikoihin,
kirjekuoreen, kiinniliimatunkin saa repimällä auki
ja hetken kun on hiljaista, kirkuminen alkaa
eikä pääty

Missä elokuvassa nyt ollaan on toistaiseksi epäselvää

Joskus istun lattialla ja huudan ja silloin ilta itkee
Lauluja tulee koko ajan
lisää, kertomuksia, kirjoja on aina lukenut yhden
enemmän, suudelmat eivät käyttämällä kulu,
sylissä ei ovea ole,

Jos juoksisi pakoon, saisiko todelliset ajatuksensa
lopulta kiinni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot