Sinua yhä odotan

Runoilija Tuulentuoksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaakseen tarpeeksi on rakastettava liikaa.
 

Ikkunasta katse karkaa
kauas metsään pimeään
Huokaus niin raskas, syvä
kaikuu talon hämärään

Jokin liikkuu sydämessä,
alin huuli värähtää
Eihän tämä kauan kestä,
en jaksais yhtään enempää

Kylmä ääni puhelimessa,
tunteet kauas kadonneet
Missä on se lämmin hehku,
sydämet yhteen sulaneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa ja kaunista..

Tykkäsin

Kaunista riimittelyä.

 

Käyttäjän kaikki runot