Matka on pitkä

Runoilija Tuulentuoksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaakseen tarpeeksi on rakastettava liikaa.
 

Istun vieressäsi
pelkääjän paikalla,
hiljaa,
odotan.

Kuinka vaikeaa on sanoa
Anteeksi tai olen pahoillani
tai edes sorry,
kun on huomannut
loukanneensa toista?

Meneekö siihen
viiden kilometrin verran aikaa,
vai lasketaanko se kymmenissä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo tilanne on monelle tuttu,
hyvin ilmaistu.

Ihmisen elämä on yhtä tunteiden vuoristorataa.Välillä vauhdin hurmaa,välillä hitaasti venyvää.

Joskus saa mökönturkkia pitkäänkin paikkailla.

 

Käyttäjän kaikki runot