onnellista

Runoilija Tuulentuoksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaakseen tarpeeksi on rakastettava liikaa.
 

Vasemmassa rengas
pieni ja kultainen

sydämessä tunne suuri
ilon ja rakkauden

Selite: 
15.10.12 <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

onnittelut
ihana ilmaisu

Onnea läikkyvän Ihana.

Ihana. :)
Onnea.

Ihana :-)

Todella onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot