Kuuleehan sydämesi?

Runoilija Tuulentuoksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaakseen tarpeeksi on rakastettava liikaa.
 

Avaa sydämesi kuulemaan,
sillä tahdon sanoa
ne kolme kauneinta sanaa

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herttainen runo :)

voi kun oli söpö söpö söpö

Suloinen runonen! :)

Kiva runosi :)

Kaunista. :)

 

Käyttäjän kaikki runot