Ison miehen hymy

Runoilija Tuulentuoksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaakseen tarpeeksi on rakastettava liikaa.
 

Yksi ison miehen hymy,
takuuvarmasti pää sekaisin

yksi katse,
tuntuu valehtelematta varpaissa,
saa sukat pyörimään jaloissa

Sen ison miehen hymyn
talteen ottaisin,
taskuun laittaisin

Katselisin salaa silloin,
kun sitä niin kovin kaipaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih... Ihastuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot