Haluaisin yrittää

Runoilija HappyCat

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Never say never En ole mikään runoilija. Lähinnä puran päätäni kirjoittamalla, jos ajatuksia riittää ja pystyy pukemaan sanoiksi asti.
 

Seinät ympärilläni.
Kuristavat keuhkoni kasaan.
Lupaus ajatuksissani.
Kiduttaa minut henkihieveriin.
Huulet huulillani.
Saavat minut huutamaan pelastusta.

Pelkään sinua,
pelkään itseäni.
Olet kiltti.
Minä petturi.
Pelkään tunnetta.
Vaikka rakastan sitä.
Haluan katkaista sen siivet.
vielä kun ollaan matalalla.
Eikä putoaminen satuta.

Haluaisin yrittää.
Annatko aikaa.
Ethän anna tilaisuutta
Paeta, juosta.
Autatko korjaamaan
sydämeni säpäleisen.
Pursimaan kokoon
itsetunnon haparoisen.
Pitää lähelläsi
vaikka pelosta tärisen.

Selite: 
Ero ei ollut lopuksi kuitenkaan käsitelty, kun tuntemukset oli ainoastaan vielä tätä tasoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot