Pirunmaalaaja

Runoilija HappyCat

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Never say never En ole mikään runoilija. Lähinnä puran päätäni kirjoittamalla, jos ajatuksia riittää ja pystyy pukemaan sanoiksi asti.
 

Muusikon retku.
Joka kuljet yksin
lävistettyne huulinesi,
musiikin mukana.
Elät sille, etkä
kenellekään muulle.
Unohditko merkityksen.
Erehdyitkö luulemaan
Ihastusta rakkaudeksi.
Mihin edes ihastuit.
Olemme kaksi eri maata.
Sinä maalaat piruja seinille,
Jotka minä juuri koristelin
Iltaruskon kajolla
ja ensimmäisillä tähdillä.
Yritin tehdä kaikkeni,
jotta näkisin sinun hymyilevän.
Hymyilisit kanssani.
Hetken siinä kai onnistuin,
mutta nyt olen vanha vitsi,
Joka saa aikaan vain hiljaisuuden,
kiusaantuneen viheliäisen.
siksi kai et sano sanaakaan,
Et katsokaan, välttelet.
Maalailet piruja omille seinillesi.
Sillävälin etsin aamunsarastuksen sävyjä.

Selite: 
Koska huomenna on päivä uus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot