Ei tämäkään kestänyt

Runoilija HappyCat

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Never say never En ole mikään runoilija. Lähinnä puran päätäni kirjoittamalla, jos ajatuksia riittää ja pystyy pukemaan sanoiksi asti.
 

Mikäpä mun elämässäni nyt kestäisikään.

Mitä vain tekisin,
vain saadakseni sinut takaisin,
sanomattomaksi kamalat lauseet,
Itkemättömäksi kyyneleet.
Mistään en syytä.
Eihän se muuttaisi käynyttä.
Mutta loppumaan en saa murehtimista.
Mistä johtuu että putosit matkasta.
Välimatkako meidät repi erilleen?
Vai se ettei aika riittänyt tapaamiseen?

Haluaisin sanoa että olen okei,
Mutta valehtelisin eli ei.
Hiljaa pidän naamion kasvoillani.
Vaikka kuinka pidättelisin kyyneleitäni.
Pitäisi eteenpäin jaksaa jatkaa.
Vaikka mieli takaisin menneeseen halajaa.
Voinko vielä toivoa elätellä,
Että heräisi vielä jokin sinun sydämellä.
Onko kaikki sittenkin turhaa,
ja kaikki mitä ajattelen harhaa?

Lupasit pysyä ystävänä.
Silti keskustelussa et ole läsnä.
Haluan kirjoittaa sinulle.
Menettäminen on pahinta minulle.
Haluan että pysyt elämässäni.
Ystävänä taikka rakastettunani.
Olet hyvä ihminen, mutta hieman rikkinäinen.
Toivon että pystyisit korjaamaan sielusi särkönäisen.
Mikä tekee elämästäsi liian tuskallista kulkea?
Voit luottaa heikkoon käteeni antamassa tukea.

Aikaa on kulunut jo kuukausia.
Mieleni tekee ottaa askelia haparoisia.
Mikä tästä tekee niin vaikeaa.
Onko se niin vaikea löytää sitä oikeaa.
Vaikka en usko sellaista olevankaan.
Kaikki riippuu itsestä ja kuinka kohteleekaan.
Haluan tulla rakastetuksi ja rakastaa.
Mutta silti en uutta halua vaihtaa.
Haluan sinut, enkä silti halua.

Selite: 
Omia ajatuksia eron eri vaiheilta.. Mitä sitä pitkin kuukausia ajattelikaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikeaa on elämä. hieno teksti silti, ja tervetuloa runoilemaan tänne! :)

Hmm.. kuulostaa niin tutulta tilanteelta itel puol vuotta sitten, ku en ois mitenkään osan päästää irti yhest ihmisest, ja niihä siin sit kävi et tuli sanottuu kaikkee suutuksissaan ja enään ei olla väleis.

 

Käyttäjän kaikki runot