Jos

Runoilija Fullmoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos mietit aikaa mennyttä,
kääntäisitkö viisareita, kääntäisitkö niitä taaksepäin?
Jos mietit aikaa kuluvaa,
annatko viisareiden liikkua,
liikkua omaan tahtiinsa?
Jos mietit aikaa tulevaa,
haluaisitko kääntää viisareita, kääntäisitkö niitä eteenpäin?
Jos saisit tilaisuuden mennä aikaa sörkkimään
niin tekisitkö jotain toisin kuin silloin aikoinaan?
Kysy itseltäsi kysymys tämä,
äläkä jo elettyä elämää elä.
Elä hetkessä yhdessä, tässä,
ja katso mitä tulee eteen elämässä.

Selite: 
Kirjoitin tämän runon eräälle ihmiselle, jonka kanssa tuli tehtyä yhteistyötä kolmen vuoden ajan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin hedelmällistä runopohdintaa lukijan kannalta. Lopun viisaus saa nyökyttelemään ;)

Tosi kaunis runo, tykkäsin varsinkin lopusta :)

 

Käyttäjän kaikki runot