Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

Vanhuus ja viisaus
sanotaan ja uskotellaan
mutta tyhmyytensä alkaa tajuta
katsoo menneeseen ja tajuaa
ei niin hohdokas elämä
ihmettelee itseään ja kyselee
miten on voinut käydä niin
kaikki ne erehdykset
totuuksien kummajaiset
uskomusten toiveajattelu
siis aika analysoida
löytää tosi viisauden kajo
käyttää vanhuus ymmärtämiseen
oppia ikä kaikki
anteeksianto itselle ja muille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot