Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

Runon sävel sielussani
hiljaa väräjää
mielen matka sinkoutuu
muistojen hämärään
pöytälaatikon katveeseen
kirjoitettuna jää
talven kylmyys ei jähmetä
sydänvalon lämmin sää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot