Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

Kipinä, kapina
mielen vapina
unohdukset untuvat
muistamisen herkkä kajo
uusi löytämisen ilo
ympärillä simasuut
yksinolemisen harha
elämän sykähdyttävä valo.

Selite: 
Tältä se välillä tuntuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot