Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

VANHUUDEN ILOT JA SURUT
ELÄMÄNLANGAN KIRJAVA SYKE
KISSAN KEHRÄYS SYLISSÄ
KUKKIVA JÄTTIAMARYLLIS
KIRJOJEN LÖYTÖRETKI
UUSIEN YLLÄTYSTEN SALDO
AIVOJUMPPAA KERRAKSEEN
ELÄMÄN LAULU KORVISSANI
AVARUUS YHÄ TALLELLA.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huutaenkin hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot