Syyskirpeä

Runoilija Dante

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kesäviini lasissa

jo väljähtyi

syksyn punaista

nyt siemailen

maatuvat lehdet

hetkeksi peittelee

verenpuna elämän

maljassa syvenee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuplivan kuohuvaa vuosikertaa, mausteina kaikkia mahdollisia herkkuja. Hieno sanallinen vuodenaikamaalaus! Kiitos!

Kyllä se väljehtyy, syksyn kun kohtaa:)Hyvää tekstiä sinulta:)

upeaa runoilua, kiehtovia sanavalintoja!
syksy on kirpeän kaunis, mukavan freessi.
sai hyvälle tuulelle (:

Hieno syysruno.

ja valkoviiniksi viimein vaihtuu kai..ainakin täällä..hieno runo :)

Onnistunut oot,
jäi maku kirpeä

Miten kirpakka runosi tunne, miten voimakas elämisen maku syksyn maatuvista lehdistä huolimatta.

Pidin, Paljon.

hieno

pidin todella paljon

Syksyä viestii runosi verenpunainen
viini maljassa.

Kyllä kauniisti tulee luonnon kiertokulku päälimmäisenä esiin runossa.
Hyvin toimivilla kielikuvilla ilmaistuja ajan henkeen sopivia asioita.

Valkoviinit vaihtuneet maaruskan punaiseen, joka lapin vaarojen rinteillä valtaa alaa, värittäen kirkkailla väreillään ympäristöään.

Kivasti ajatusta kuljettaa runosi.

Hienosti sanailtu runo, verenpuna elämän, hienoa!!

Kaunis, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot