mereni mun

Runoilija Dante

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aalloillasi keinun

tyrskyissä ravistelet

syvyyksiin uppoan

hukun taivaaseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hyvä runo

Tässä taas kauniisti kuvattua luonnon läheisyyttä, jossa merkittävimmät elementit taivas ja maa / meri vuorovaikuttavat tunnelman syntymiseen.

"Hukun taivaaseen"... hieno vertaus.

Rakkautta aistillisesti.

Tuosta `hukun taivaaseen`-kohdasta Pidin Erityisesti.

Ah, ja oih...
tää on sykähdyttävän vahva,
vaikuttaa lukijaan hienosti.

Huokaus..jäi soimaan..

Täydellinen <3 runo

Ei vitsi tää on niin ihana..

 

Käyttäjän kaikki runot