Nimetön

Runoilija Dante

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

halki tyrskyjen tyveneen

pehmeytesi ulapalla

hengähdän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

Oih, Aistillisen Ihana.

kaikessa lyhykäisyydessään aivan äärettömän kaunis. waudewau.

Merta rakastavana ihastuin runosi vaihtelevaan elementtiin.

kaunis hetki

Ihana runo. Tälläisiä hengähdyspaikkoja kyllä kaipaa.. <3

Aistikasta tunnelmaa.

Voi kuinka kaunis!
Ja kiitos arvostelustasi :)

Suloinen.

Tästä runosta tykkeen :)

Kauniisti yhdistettynä elämä ja luonto.
Todella kaunis runo.

Muutamalla sanalla sanottu niin paljon, että hengästyttää. Upea. Tilaa tuntea.

 

Käyttäjän kaikki runot