Konservatisti

Runoilija kesäduunari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2022 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järkeä päähän ja muuta kaikkee, minkä joku toinen on jo joskus sanonut kyllä.
 

Yksinäisenä ylitse muiden
mökötän ajatusteni mustuudessa
täällä ovat kaikki;
täällä olen minä

Vaikka kertoisit sen minulle ääneen
opettaisit maailmasta ulkopuolellani
et saisi minua ulos uurnastani
tänne minä olen syntynyt
ja tänne minä olen kuoleva

eikä mikään
tule
ikinä
muuttumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen sanaton!
Upea :o
Suosikit..

Toivottavasti ei näin, mut valitettavasti jotkut asiat ovat ja pysyvät... Voishan sen uurnan vasaral vaik särkeä... =o)

Wau. =) loistava runo. mä todellakin tykkäsin.
tähän oli lyhyesti ja hyvästi kuvattu kaikki ..
varsinkin toi loppu kruunas koko runon.

Ach, tämä oli... Kaunis? En tiedä, melkein sanattomaksi vetää.
Melkein.
Tykkäsin aivan liian paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot