Virhelvetillinen kärpäshärkänen

Runoilija kesäduunari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2022 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järkeä päähän ja muuta kaikkee, minkä joku toinen on jo joskus sanonut kyllä.
 

Finni.
Miksi seisot keskellä nenääni?

Finni.
Miksi et ole kuin muut
ja katoa

Vaikka huudan sinulle
vaikka pesen sinua

vaikka kuristan sinut
ja raavin sinua
sinä palaat aina luokseni

miksi haluat tehdä
minun elämästäni helvetin?

Aina kun katson sinua peilistä
Näen siellä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haha niinkäy joskus :D hauska ei se lähde millään pois

x) ihan loistava! :D

Tämä sai aamuuni hymyä ! <:

Kuulostaa loitsulta , aikamoinen.

Loistava... finni, aina väärässä paikassa väärään aikaan...

Heh. Huippua. Pidän.

Upea!!! ^^

Ei hitsi kun alko hymyilyttämään heti ensimmäisistä sanoista lähtien, lopussa nauratti.

Pirun hauska. :--D

Auts,kyllä ne on viheeliäitä,
kiva ja erikoinen runo ja
hyvin kirjoitettu siitä!!

Hmm, sait minut nauramaan ensimmäistä kertaa tämän illan aikana ^¨

 

Käyttäjän kaikki runot