iltainen metsä-runo

Runoilija kesäduunari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2022 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järkeä päähän ja muuta kaikkee, minkä joku toinen on jo joskus sanonut kyllä.
 

Istun tässä kannon päällä
ulvon kuulle kutsuakseni sitä
laulan sille täällä metsässä
missä muut eivät näe minua

puro solisee vieressäni
se säestää minua
avaan suuni antaen taian virrata
poikkeutan ilmaa
ja teen siitä värikästä

kuu metsän eläinten kanssa
kuuntelee vaitonaisesti
he haluavat kuulla ihan kaiken
haluavat kuulla sen, mitä me emme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot