bird's land

Runoilija kesäduunari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2022 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järkeä päähän ja muuta kaikkee, minkä joku toinen on jo joskus sanonut kyllä.
 

Istuin iltaa betoniporsaalla
pesari sillai kivasti seurana

ohi taiteili pääskynen
lensi kieppejä ja voltteja

se tuli tekemään tuttavuutta
istui viereeni
puhuimme kielettömästi
puhuimme maailmaa

tuli aika lähteä
ilta laskeutui
meren pintaan saakka

hyvästelimme huiskutellen
molemmat itkimme
salaa sisimmässämme

lopulta rohkaistuin
ja annoin linnulle pesaria

se levisi...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot