Viherpiiperrys

Runoilija kesäduunari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2022 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järkeä päähän ja muuta kaikkee, minkä joku toinen on jo joskus sanonut kyllä.
 

Lukien minun vuodenajoistani;
Nyt on käynnissä kolmas neljästä
Lämpö hidastuu ulkona
On kylmä, kylmempi kuin eilen

Seisoin kesällä tässä
katsoin ylös oksia, luin lehtiä
Nyt voin enää koskettaa rankaa
Tämä rampa vanhus on viileä ja karhea

En silti osaisi kuvitella meitä vihollisiksi
En koskaan tehnyt hänelle mitään
Eikä hän koskaan vahingoittanut minua
Mutta nyt hänen oli jätettävä minut

Hapetuskoneiden tippuessa pois
Voin vain katsoa ja tuhertaa hivenen
Tämä ystäväni ei enää tekohengitä minua
voin enää vain parkua ja toivoa kevättä

Selite: 
Olen valitettavan pissapää, mutten kommentoi kommentoijilleni takaisin. En tykkää :s Olette silti ihmisinä ihani niin kauan kun olette ihania <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot