Silloin tällöin

Runoilija Remppu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 22.3.2016 9:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.6.1987

You can't live with women but yet they're everywhere.
 

Vielä nykyäänkin, silloin tällöin, päivisin,
kun olen nukahtamaisillani,
olohuoneen sohvalle,
muistan sinut ,

vielä nykyäänkin, silloin tällöin, aamuisin,
kun olen heräilemäisilläni,
milloin mistäkin,
tunnen sinut,

vielä nykyäänkin, silloin tällöin, öisin,
itken ja ikävöin,

sinua.

Selite: 
Onko "heräilemäisilläni" sana?
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! heti nämä kaksi ensimmäistä runoasi vakuutti mut. Osaat kirjoittaa!

Jep, tuttuakin tutumpi tunne.
Kiitos upeasta runostasi!

voi vitsi,tää on aivan loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot