Vainoajan runo

Runoilija Remppu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 22.3.2016 9:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.6.1987

You can't live with women but yet they're everywhere.
 

Se istuu ovesi takana odottamassa,
kuin murrosikäinen hyljätty paimenkoira, 
josta yritetään päästä eroon,
kun ei haluta pitää enää huolta.

Rakkaus kasvaa,
mutta ei koskaan katoa,

 
se odottaa oven takana.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot