Nimetön

Runoilija stranger-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ulkoa kova sisältä herkkä ja särkynyt
 

olisipa mahdollisuus kadota ja katsoa oikeasti jäisikö kukaan kaipaamaan. tuntuu vain siltä jotta olen kaikille ilmaa. kaikki tuntuu vain kaikkoavan ympäriltä vaikka mitä teen. sama rutiini päivästä toiseen jatkuu ja jatkuu. tuntuu vain jotta joka ilta on toistaan pirempi. en vain aina jaksaisi olla se joka soittaa ja kyselee kuulumisia ja kerkiäisikö hän nähdä. aina tuntuu olevan joku syy jotta ei kerkiä näkemään. voisin tuijottaa puhelimen ruutua illasta toiseen ja toivoa jotta se soisi mutta mitään ei tapahdu. tuntuukun minut olisi tarkoitus elää elämääni yksinään. jos johkin haluan mennä niin kaikkialle on mentävä yksinään. koska kukaan ei tunnu haluavan mukaan. en vain tiedä pitäisikö lähteä jonnekkin muualle ja aloittaa uusi elämä vai olisiko siitä apua vai olisiko se sitä samaa yksin eloa muuallakin.....

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot