sydän

Runoilija stranger-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ulkoa kova sisältä herkkä ja särkynyt
 

haluaisitko olla se joka toisi väriä tähän sydämeen. voisit ottaa lankaa ja ommella tämän sirpaleisen sydämen kasaan pala palalta. se ei haittaisi vaikka se kestäisi ikuisuuden. niin voisin antaa sinulle koko sydämen enkä pelkkiä palasia. saisin taas tuntea sen rakkauden jota joskus olen kokenut ja voisin rakastaa sinua koko sädämellä enkä vain pelkkinä palasina.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot