Nimetön

Runoilija stranger-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ulkoa kova sisältä herkkä ja särkynyt
 

se hetki tuntui hyvältä kun sain olla kanssasi.
se oli jotakin odottamatonta,
mitä en uskonut enää kokevani.
mitenkä saisin sinusta pidettyä kiinni.
toit minulle taas valon elämään.
tähän synkkään arkee kauan kestäneeseen tuskaan.
vai voiko se valo paistaa risukasaan.
miksi tuntuu vaikka mitä teen niin joka asia menee pieleen.
onko minun edes tarkoitettu löytävän onnea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot