Nimetön

Runoilija stranger-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ulkoa kova sisältä herkkä ja särkynyt
 

voisiko vain unohtaa menneet... samat asiat tulevat kummittelemaan yhä uudestaan ja uudestaan... voisiko vain aloittaa alusta saisinko minä... voisinko minä... samapa tuo ei sillä taida olla väliä... vaikka kuinka yrittää niin kaikki asiat kaatuvat päälle aina uudestaan ja uudestaan.....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot