kouluammunnat.

Runoilija zane

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutustu! "
 

Mihin tää mailma olis menossa jos ei olis ystävyyttä,
mut tuskin koskaan ystävyys ei lopu syyttä,
Siit aletaan välil syyttää vaan sitä toista osapuolta,
Itsehän olen sitä mieltä, että ihmisestä taitaa pieni osa kuolla,
kun ystävyys katoaa.

-Kertosäe-



Ku ystävyys jokaiseen katoaa, ihmiset alkaa tunteitaan patoomaan, alkaa todellisuus alkaa katoomaan, tulee lisää näitä kouluammuntatapauksia



-/kertosäe-



Tulee valitettavasti näitä kouluammuntatapauksia,
Yritetään rajoittaa vapauksia kun laitetaan metallinpaljastimia
tai kameroita, mut tuskin tätä p*skaa koskaan kokonaan kitkee voidaan.



(kertosäe)


Surullist et tälläst pitää käydä, mut turha sanoo "nyt vaan kävi näin"
Ei tainnu olla ihan järjissään, ku käänsi maailman väärinpäin,
musta se on näin, et eläimiä ei kunnioiteta tarpeeks,
mut ei sen enempää, muuten menee liian karkeeks, ankeeks,
loppuunpalaneeks aneemiseks tuotokseks.

Selite: 
Kouluammunnoissa menehtyneille. Koittakaa omaiset jaksaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot