Enemmänkin tajunnanvirtaa... Jenni:

Runoilija zane

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutustu! "
 

Jenni, sä sait elämänliekin takas syttymään muhun
nyt kiitän onneani et tutustuin suhun.
Olet tärkeintä mulle AINA.

Mä haluan olla sun kanssa.
Edes sun lähelläs..
Hyväillä sun vartaloa.. Tuntea sun lämmön lähellä..
Haluan sulkea sut tiukkaan halaukseen,
Enkä päästää koskaan irti.
Haluan omistaa elämäni sille,
Että saan sut onnelliseks,
Olet niin täydellinen, että epäilenki todelliseks.

Olet ensimmäinen
joka koskaan sai mut hämmentymään
ymmärtäväisyydellä
päättäväisyydellä
avoimuudella
Rakkaudella

Selite: 
Rakastan sua <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot