Ikävä.

Runoilija zane

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutustu! "
 

Mulla on ikävä sua.

Mä haluan tuntea sen taas, kun katsot mua
silmät säteilee, suupielet kohoaa.
Sä olet kauneinta tässä maailmassa..

Mä kaipaan sua, mun sydämeen sattuu,
helpottaa vähän kun sain sydäntä avattuu.

Rakastan sinua enemmän

kuin elämää



En koskaan pystyisi kääntämään selkää

ainoastaan pelkään,

että et rakasta enää..

Selite: 
tuskaa? todellakin. Ei ole menny poikki tai mitään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot