Viinan Viemää...

Runoilija zane

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutustu! "
 

Ärsyttää ku frendit ei osaa pitää kivaa


ilman viinaa, Turha niilt on kyl odottaa priimaa.


Mikä mä oon niille? Joku taksikuski


niiden henkivartija, ja vaksi, "puskii"


(kertosäe)

mun frendit on, viinan viemää


voin jo nähdä, kun näkyy tienpää


Päästäkää irti siit holist hei,


en haluu et teist tulee alkoholistei


keräätte yksilöllisyydelläki jo poliisei..


( kertosäe loppuu)



Vois luulla et tää on vaa sanahelinää


mut ei meidän ystävyys voi oikeesti enää pelittää


jos en tunne teitä, ku vaa sillo ku ootte pienis

Bissee tai ei, rakastan teitä,


mutta mul on oma elämäki ja autoki syö bensaa


vaikka haluisinki, ilmaseks sitä en saa


Kirjotan sydänverellä, mä välitän teistä,


Mut te ette taida va välittää musta


ku ootte vaa kyydin ja viinan peräs,


Olis se pitäny tajuu ekas eräs.........




(kertosäe)
mun frendit on, viinan viemää


voin jo nähdä, kun näkyy tienpää


Päästäkää irti siit holist hei,


en haluu et teist tulee alkoholistei


keräätte yksilöllisyydelläki jo poliisei..




(kertosäe loppuu)>

Osaattekste pitää kivaa ilman änkyräkännei?


Selite: 
niin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot