unelmat

Runoilija colmimia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei elämästä selviä hengissä mut voit elää sitä niinkuin tykkäät!
 

Vaaleanpunaiset hattarapilvet,
karkkipatukan kalorit pienet.
Ystävän syli lämmin aina,
jään pinta sirpaleina.
Sydän täynnä rakkautta,
pientä suurta unohdusta.

Eikö kukaan tajua.
Ei unelmat voi toteutua,
jos ne toteutuisi,
ei unelmoida voisi.
Mitä olisi jäljellä?
Toivotottomia sydämmiä.
Eikö kukaan tajua.
Ei unelmat voi toteutua.
Niitä unelmoidaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olen erimieltä, kyllä unelmat voivat toteutua! muuten kyllä tykkäsin runostasi

 

Käyttäjän kaikki runot