unohdus

Runoilija colmimia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei elämästä selviä hengissä mut voit elää sitä niinkuin tykkäät!
 

en voi nukkua koska pelkään unta sinusta
en voi olla hereillä koska tiedän muistavani vain sinut.
en voi syödä vaikka olen nälissäni,
mutta en voi olla syömättä suklaata.
en pysty itkemään vaikka kyyneleet polttavat sisälläni,
mutta kun itken en voi lopettaa.
en voi nousta koska painat minua alas vaikka et ole läsnä.
en voi jäädä makaamaan koska muistan kun olit läsnä.
en voi unohtaa mutta en voi olla unohtamattakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot