Nimetön

Runoilija colmimia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei elämästä selviä hengissä mut voit elää sitä niinkuin tykkäät!
 

Milloin minut löydetään syvästä unestani.?
Milloin minä herään vierelläni unelma?
Milloin sinä saavut valkealla ratsulla hakemaan minua?
Milloin istumme syömässä välissämme vain kemiaa ja pöydän valaisevia kynttilöitä?
Milloin tartun käteesi koska pelkään?
Milloin sinä saavut luokseni???

Menkää minne menette!
Tehkää mitä teette!
Mutta ei kukaan tule löytämään kasvoja
Tämän pienen enkelin

Missä sinä tartut käteeni ensikerran?
Missä saamme ensimmäisen suudelmamme?
Missä me löydämme toisemme?
Missä kerrot minulle vain sen mitä haluan kuulla?
Missä saavut luokseni???

Menkää minne menette!
Tehkää mitä teette!
Mutta kukaan ei löydä kasvoja
tämän pienen enkelin.

Miten kosketat sydäntäni niin etten voi unohtaa sinua?
Miten painut mieleeni niin suuresti etten voi saada kuvaasi silmistäni?
Miten löydän sinut?
Miten katseesi vangitsee omani niin etten voi kääntää silmiäni muualle?
Miten saavut luokseni???

Menkää minne menette!
Tehkää mitä teette!
Mutta kukaan ei löydä kasvoja
Tämän pienen enkelin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot