Saippuakupla

Runoilija VeriSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei huomiseen jääneet haavat kuin muistoiksi.
 

Vesi valuu mun kasvoille
Mä pidätän hengitystä
Tunnen kun lämmin
Virtaa mun iholla

Mut sisältä mä oon kylmä

Hedelmän tuoksuinen vaahto
Sotkeutuu mun takkuiseen tukkaan
Iho tuoksuu karhunvatukoille

Kuvittelen veren virtaavan
Viemäri värjäytyy punaiseksi
Kaikki paha valuu pois

Ja sydän lakkaa lyömästä
Silmissä sumenee

Kaikki näyttää taas kauniilta
Mä olen saippuakuplassa

Painan hanan kiinni

Tip tip tip

Sanoo vesipisarat

t i p t i p t i p

Viimeiset kyyneleet
Valuvat putkistoon
Sitten tulee hijaista

Kuivaan hiuksia
Kaikki on taas kylmää

Tekee mieli juosta pakkaseen
Tuntea jääpuikot hiuksissa

Ja tupertua lumeen

Unohtaaunohtaaunohtaa

U n o h t a a

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot