Eilinen jäi harson taa

Runoilija VeriSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei huomiseen jääneet haavat kuin muistoiksi.
 

Ei, en minä kaipaa sanoja
Ei, en silloin kun olemme kaksin

Sanat saavat merkityksensä
vasta yksinäisyyden hiljenneinä hetkinä

Silloin kun kaipaan sinua
Ja kaikki muuttuu suuhteelliseksi

Epävarmaksi,
Eiliset ovat ovat vain haalistuneita unikuvia

Epätodellisia minulle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot