Enhän minä edes tunne Sinua

Runoilija VeriSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei huomiseen jääneet haavat kuin muistoiksi.
 

Joka hetki odotan
Odotan sitä viestiä
Joka kertoisi sinun muistavan

Ja antaisi minulle hymyn

Sitä viestiä ei tule
Tai se ei koskaan
Saavu perille

Mutta odotus ei lakkaa

Palaan viimeiseen hetkeen
Tallustimme jäistä tietä
Puhuimme samaa kieltä

Sinä iltana jokin muuttui
Kaikki oli niin kaunista
Höyheniä leijui taivaalta

Ja sanat tulivat kuin itsestään

Luulin että se oli jotain erityistä
Mutta sinulle olinkin vain joku
Yksi muiden joukossa

Ja sinä olit minulle Sinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nimi ja lopetus - tänään minäkin tajusin tuon erään tärkeän ihmisen kohdalla. miten totta, aivan liian. olet osunut hermostoon.

 

Käyttäjän kaikki runot