Minusta tulee saippuakupla

Runoilija VeriSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei huomiseen jääneet haavat kuin muistoiksi.
 

Minä olen taas unohtanut
Unohtanut miten avataan silmät
Levitetään siivet
Kävellään omilla jaloilla

Mutta hei se oli vain erhe?

Minä nousen taas
Minusta tulee vahvempi kuin ennen
Minä en enää usko niitä
Satuja joita ne syöttävät

Sinusta tulee saippuakupla?

Minä lennän taivaalle
Vapaana, onnellisena
Niin helvetin tavoittamattomana
Eikä kukaan saa enää minua

Sinä et kuulu kenellekään?

Minusta tulee se kaunis lohikäärme
Joka lentää vain saduissa
Korkealla taivaalla
Jota kaikki katsovan kunnioittaen

Peläten?

Kaikki vain satua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kolahti aika hyvinkin muhun.
muistan nimittäin joskus pienempänä,
kun selitin hirveästi haluavani olla saippuakupla. ja aina puhaltelin niitä parvekkeella, joten tästä tuli aika nostalgiset fiilikset.

Kerronta oli todella mukaansa vievää,
tohon tekstiin vaan unohtu ja ihmetteli,
kun se loppukin yht'äkkiä.
Kaunista. Hienoja kuvailujakin löytyi,
sulla on todellakin lahjoja kirjoittamiseen.
-kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot