Haikea ilta

Runoilija Cee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni naisenalku, jonka päässä liikkuu vaikka ja mitä.
 

Ja taas ilta kerääntyy ympärilleni
Sulkee väsyneet silmäni

En tunne käsiäni
Ne puutuvat pääni painosta

En tahtoisi nukahtaa
En vaikka kurkkua kuristaa

On öitä, jolloin tahdon itkeä itseni uneen
Tämä on yksi niistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus haikeus valtaa mielen eikä siltä voi millään välttyä.

 

Käyttäjän kaikki runot