Liikaa odotuksia ja velvoitteita

Runoilija Cee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni naisenalku, jonka päässä liikkuu vaikka ja mitä.
 

Voisitko nostaa minut jalustaltani
Kantaa ja laskea minut takaluukkuun
Ajaa kauas, sinne missä happi maistuu elämältä
Jättää minut hyttysten armoille tienvarteen
Josta päivien mittaan sade minut virvoittaisi liikkeelle

Se saattaisi olla varkaus
Mutta minulle koittaisi vapaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Sinne missä happi maistuu elämältä." Mahtava lause, upea runo. Tässä on jotain sympaattista, mutta samalla tulee vahva tunne siitä, kuinka on vaan jumissa omassa itsessään ja äärimmäisetkin ratkaisut tuntuvat sopivilta vaihtoehdoilta. Tunnetila välittyy ja pystyn samaistumaan. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot